Nieuws

Verzorg je mond wanneer je een mondmasker draagt

Documenten

ROCHDALE PRESS RELEASE

DOWNLOAD

PPE For the Mouth Lifestream

DOWNLOAD

Iedere vermindering van de speekselproductie kan leiden tot een conditie die bekend is als Droge Mond (medische term is xerostomie). Droge mond kan de natuurlijke balans in de mond verstoren en bijdragen aan een onaangenaam gevoel, slechte mondhygiëne, een slechte adem en zelfs de algemene gezondheid en welzijn aantasten. Deze video geeft u meer informatie over de oorzaken, gevolgen en behandeling van Droge Mond.

Prof. Sandra Nuyts (UZL) legt uit over Dry Mouth Natural speeksel bevat een complexe balans van essentiële componenten, die de gevoelige weefsels van je tanden en tandvlees beschermen. Radiotherapie in het hoofd- en nekgebied en andere medische aandoeningen kunnen een ernstige verstoring in de speekselproductie veroorzaken, leidend tot droge mond. Prof. Sandra Nuyts van het Universitair Ziekenhuis in Leuven (UZL) licht de oorzaken en gevolgen van droge mond (xerostomie) toe. bioXtra-producten bevatten natuurlijke enzymen die de eigenschappen van natuurlijk speeksel nabootsen, voor een comfortabel gevoel en bescherming van tanden en tandvlees.

Mondzorg Instructievideo Wanneer patiënten niet in staat zijn om hun eigen mondverzorging uit te voeren, is het handhaven van de mondhygiëne van patiënten een essentiële zorgplicht en wordt dit als een fundamenteel aspect van de gezondheidszorg beschouwd. Deze trainingsvideo kan HCP’s aanmoedigen om de juiste mondverzorging te bieden aan hun patiënten.

How to reduce your risk – Mouth Cancer Awareness Day 2019

Management of dry mouth by Dr Denise MacCarthy

Christine Boers-Doets Ph.D, is an expert on side-effects and the initiator of CancerMed (www.cancer-med.com ). With more care, side effects from cancer treatments can be reduced, resulting in less symptom burden. In this video, Christine clearly explains how the symptoms of Dry Mouth (Xerostomia) can be combated.

Dry, sore or sentitive mouth ?

Xerostomia