Welke van deze producten kan uw klachten verhelpen?

Beantwoord de onderstaande vragen voor correct advies:

  1. 1. Heeft u last van één of meerdere problemen?
    a. Problemen met eten, slikken en spreken
    b. Mondproblemen (cariës, pijnlijke mond, gebarsten lippen)
    c. ‘s Nachts wakker worden door een dorstgevoel
    d. Slechte adem

  2. 2. Wat ik zoek is

Wanneer u geen specifieke klachten heeft van een Droge Mond zijn bioXtra Mondgel en Gel Mondspray niet van toepassing voor u. Wel kunt u bioXtra Milde Tandpasta en bioXtra Ultra Milde Mondspoeling gebruiken voor uw dagelijkse mondverzorging.

U kunt het volgende product gebruiken:

bioXtra Gel Mondspray

bioXtra Gel Mondspray werkt als een effectieve
vervanging van natuurlijk speeksel door het micromilieu van de mond te reguleren. De formulering hydrateert, verzacht en kalmeert snel en effectief het ongemak van een droge mond (xerostomie). bioXtra Gel Mondspray helpt het glazuur te versterken en te beschermen tegen de vorming van gaatjes, terwijl het zorgt voor een frisse adem en het tandvlees soepel houdt.

Bekijk product

Tip

Naast het gebruik van bioXtra Gel Mondspray kunt u ook kauwen op stukjes komkommer, wortel of suikervrije kauwgum om de speekelproductie te stimuleren. Als u langdurige verlichting nodig hebt gedurende de nacht, gebruik dan bioXtra Mondgel.

U kunt het volgende product gebruiken:

bioXtra Mondgel

bioXtra Mondgel werkt als een effectieve vervanging van natuurlijk speeksel door het micromilieu van de mond te reguleren. De unieke formulering bevat intensieve moisturizers die urenlang verzachting bieden en de symptomen en gevolgen van een droge mond (xerostomie) verlichten. Het helpt het gebit en het tandvlees gezond te houden.

Bekijk product

Tip

Droge Mond kan de nachtrust verstoren. Vermijd’s avonds het gebruik van cafeïnehoudende dranken zoals koffie en thee en sommige frisdranken en gebruik geen tabak en alcohol.

U kunt het volgende product gebruiken:

bioXtra Milde Tandpasta

Poets tanden en tandvlees minstens 2 keer per dag en gebruik een zachte tandenborstel. Spoel na het tandenpoetsen met bioXtra Ultra Milde Mondspoeling in plaats van met water en, indien gewenst, meerdere keren per dag voor een extra fris en aangenaam gevoel.

Bekijk product

bioXtra Ultra Milde Mondspoeling

Vermindering in de speekselproductie kan leiden tot plakophoping, geïrriteerd tandvlees en tandbederf. Het bioXtra Dagelijkse Mondverzorgingsprogramma beschermt tanden en tandvlees. Wanneer u de producten dagelijks gezamenlijk gebruikt, zorgen de unieke ingrediënten in bioXtra er voor dat de symptomen van Droge Mond (xerostomie) op een milde manier worden verlicht, geven ze uw mond dag en nacht een fris gevoel en dragen ze bij aan een goede mondhygiëne.

Bekijk product

Tip

Poets twee keer per dag met bioXtra Milde Tandpasta. Spoel niet na met water, maar spoel in plaats daarvan met bioXtra Ultra Milde Mondspoeling. De bio-actieve ingrediënten in beide producten werken beter wanneer ze samen gebruikt worden.